keskiviikko 8. elokuuta 2012

Poliisimestarin veljenpoika (osa 86)

Mitä kummaa!!?? Muumipeikon ja ystävysten lännenleikit saavat kamalan lopun, kun Muumipeikko saa syytteen murhan yrityksestä ja joutuu telkien taakse.

Innokas Poliisimestarin veljenpoika Launo etsii nimittäin herkeämättä rikollisia todistaakseen poliisinarvonsa itselleen ja Poliisimestarille. Syytteeseen joutuu yksi jos toinenkin Muumilaakson asukki..

Muumi saa kokeilla roolia myös kalterien toisella puolen, salapoliisin apurina. Muumilaaksossa on nimittäin ehkä oikeitakin rikollisia, ja nämähän täytyy tietenkin ottaa kiinni.
Poliisiylitarkastajakin on tulossa tarkastuskäynnille, Muumilaaksossa on oltava asiat hyvin siihen mennessä. Muuten on Poliisimestarin ja Launon maine ja kunnia vaakalaudalla..

Hemulin, Poliisimestarin ja Muumipapan vapaa-ajan aktiviteeteista paljastuu yhteinen peliharrastus, mikä se on? Mitä tarkoittaa, että Myy on pelkkä pallero? Mahtuuko Muumilaaksoon enemmän kuin yksi poliisi?

Muun muassa Pikku Myy sanailee itsensä ja samalla koko jakson yhdeksi koko sarjan parhaimmista. Voi olla että aikuiset katsojat nauravat enemmän kuin lapset..
Poliisiteema on erityisesti poikien mieleen.

Jakso löytyy dvd:ltä Joulutarina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti